0

Ka ndërruar jetë 24-vjecarja nga Ferizaj që u dërgua për shërim në Turqi.

Valentina Ibrahimi, 24-vjeçare nga Ferizaj, para disa ditësh ishte diagnostikuar me leukemi akute. Ajo nuk mundi t’i përballojë sëmundjes dhe vdiq sot.

Ajo ka vdekur në njërin nga spitalet e Turqisë ku ishte duke duke marrë trajtim mjekësor.

Lajmin për vdekjen e Valentinës e ka konfirmuar motra e të ndjerës.

Për shërimin e saj u deshën reth 300 mijë euro, ku Ministria e Shëndetësisë ka ndarë 30 mijë euro, kurse për mbledhjen e mjeteve tjera financiare u angazhuan shumë qytetarë.

SHPËRNDAJE