0

Ish-kryeimami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefet Krasniqi, ka thënë se falli dhe lezimi i horoskopit është një prej mkëatëve më të mëdha.

I pyetur se ëhstë haram falli, ai është përgjigjur se kjo është prej mëkatëve më të mëdha.

“Është prej haramave më të mëdha. Sepse është pretendimi se e dinë të fshhtën. E dija e msheft i përket të madhit Allah, autmoatkisht i bën rival Zotit. Çdo sen që I bën rival Zotit del prej fesë.

Ai gjithashtu është pyetur edhe rreth horoskopit.

“Horoskopi është prej mëkateve të mëdha të qet prej fesë”, ka thënë ai.
Për më shumë shiqojeni vidoen. /ORAinfo/

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/shefqet-krasniqi-tregon-se-a-eshte-haram-falli-dhe-horoskopi”]

SHPËRNDAJE