0

Sëmundja e tij preku gjithë shqiptarët.

Ilir Behluli nga Gjilani,i diagnostikuar me lekuemi akute, ka ndërruar jetë në Turqi.

19-vjeçari, për të cilin javë më parë ishte bërë thirrje për ndihmë financiare, fatkeqësisht nuk ka mundur t’i bëjë ballë sëmundjes së rëndë.

Iliri ishte djali i vetëm i familjes dhe i biri i veteranit të luftës Shefki Behluli.

SHPËRNDAJE