0

Nesër varrosen tre vik.timat e aksidentit në Gjermani.

Nesër nga ora 16:00 në fshatin e Rahovicë të Ferizajt do të mbahet ceremonia e varrimit të tre anëtarëve të një familje , që vdiqen tragjikisht në një aksident në Gjermani.

Lajmi u bë i ditur nga një i afërm i familjes.

“Me dhimbje ju njoftojmë se varrimi i tre Familjarëve tanë Zaim, Bleon dhe Flori Krasniqi, që vdi.qën tragjikisht prej kthimit nga vendlindja për në Zvicër, do të mbahet nesër me datë: 21 Tetor 2020 mbas faljes së namazit të ikindis në ora 16:00 në varrezat e fshatit Rahovicë – Ferizaj”, ka shkruar një i afërm i familjes.

SHPËRNDAJE