0

Punëtori kosovar gjen në “baushtellë” një piano, mahnit me interpretimin e tij në Gjermani.

Në pamundësi që të gjejnë një vend pune në Kosovë, shumë kosovarë ua kanë mësyrë shteteve të huaja.

Në mesin e tyre është edhe Gazmend Geci, i ka shkuar në Gjermani në kërkim të një jetë më të mirë.

Të hënën gjatë punës, Gazmendi ka hasur në një piano të braktisur.

Duke qenë se Gazmendi ka njohuri edhe për artin dhe muzikën për një moment ka lënë punën dhe ka ekzekutuar në piano disa melodi të këngëve shqipe.

Ai madje është futur live në facebook, duke interpretuar disa këngë që në Kosovë janë shumë të pëlqyeshme.

SHPËRNDAJE