0

Konkurrenti i programit siç duket po vazhdon daljet edhe jashtë emisionit.

Nuk ka shumë ditë që u publikua një fotografi e tij me një biondine e cila u cilësua si e dashura.

Mirëpo së fundi është publikuar edhe një imazh tjetër ku ai shihet me një vajzë tjetër, sipas fotografisë duken të afërt me njëri-tjetrin.

Edhe pse konkurrenti i emisionit por krijon një raport ‘serioz’ le të themi me njërën nga vajzat e “Përputhen” Sarën, nuk i ndal edhe takimet tjera.

Rikujtojmë se, takimi i Atdheut me Sarën ishte tejet romantik të cilët shijuan puthje por edhe në Prime të dielën shkëmbyen puthje dhe përqafime me njëri-tjetrin, se çka do të ndodh me dyshen do shikojmë ditëve në vazhdim.

SHPËRNDAJE