0

Meda dhe Lulja janë çifti më i njohur nga estrada shqiptare.

Për një kohë emri i Medës ishte ndër më të përfolurit. Këngëtarin Media u përpoq shumë që ta ketë suksesin e ëndërruar dhe më në fund ia doli, shkruan Kosovarja.

Sot, të gjithë e njohin Meden, ia dëgjojnë e ia dinë këngët. Ai, numëron qindra këngë e dhjetëra prej tyre janë hite të konfirmuara.

Edhe jeta private e këngëtarit shpesh ka gjetur vend në media. Meda thotë se nuk i pengon kur portalet merren me të, pasi tani është mësuar me këtë gjë.

E, nuk është i përfolur vetëm ai, por edhe bashkëshortja e tij Lulja, me të cilën siç kuptojmë këngëtari u njoftua në një nga mbrëmjet muzikore ku ai këndonte live.

Çifti janë të martuar prej vitesh dhe kanë sjell në jetë katër fëmijë.

SHPËRNDAJE