0

A janë ndarë Tuna e Patrisi? Kjo është e vërteta

Së fundi është folur shpesh për raportin e këngëtares Altuna Sejdiu-Tuna dhe muzikantit Patris Berisha, shkruan Kosovarja.

U tha se çifti jamë ndarë, madje se Tuna është vendosur në Shkup, në vendlindjen e saj.

Ndërkohë që diskutimet vazhdojnë, kanë munguar fotografitë e çiftit. Ata nuk janë parë fare sëbashku.

Sot, Patrisi është parë nën shoqërinë e të birit, ndërkohë që dikush i ka fotografuar babë e bir.

A janë pajtuar Patrisi e Tuna? Urojmë!

SHPËRNDAJE