0

Kjo është e dashura bukuroshe e ish burrit të Sases.

Çifti i aktorëve Albert Sylejmani dhe Adriana Matoshi prej pak vitesh i kanë ndarë rrugët e tyre.

Ndonëse prindër të katër fëmijëve, ata janë divorcuar, duke lënë pas vetëm kujtimet e një jete të jetuar dikur, e që në sytë e publikut dukej mjaftë e bukur.

Albert Sylejmani vazhdon të jetoj në Gjilan, ndërkaq ish bashkëshortja e tij, Adriana Matoshi bashkë me fëmijët po jetojnë e veprojnë në Prishtinë, shkruan Kosovarja.

Nuk dihet gjë për jetën private të Adrianes, ndërkaq Sylejmani tashmë e ka publike lidhjen e tij të re.

SHPËRNDAJE