0

Vlora Çitaku është një nga figurat potente të poltikës në vend, e angazhuar në jetën publike prej shumë vitesh, qysh kur ishte krejt e re.

Ajo, ndër vite pati poste me rëndësi, ndërkaq vitet e fundit ishte Ambasadore e Kosovës në SHBA, ku bëri një punë të shkëlqyer.

Vlora, është kthyer në Kosovë dhe këto kohë thjeshtë po çmallet me njerëzit e saj të afërt.

Në vikend, ish Ambasadorja ka dalë me shoqe për nga një gotë dhe siç duket nga foto, ato kanë kaluar shumë bukur nën shoqërinë e njëra tjetrës. Gëzuar!

SHPËRNDAJE