0

Kështu dukej Vjosa Osmani si maturante.

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani ka ndryshuar shumë që nga vitet e adoleshencës.

Ajo sikurse ishte praktikë në përfundim të shkollës, është fotografuar bashkë me shoqërinë e klasës dhe me profesorët e saj.

Kjo foto është bërë gjatë natës së maturës, saktësisht në vitin 2000.

Osmani njihet në opinion si një grua shumë e zëshme dhe e guximshme. Ajo ishte kandidate për kryeministre nga LDK, në zgjedhjet e 6 tetorit. /Reporteri

SHPËRNDAJE