0

Sa shumë i shkon ky stil i flokëve Vjollcës.

Vjollca Haxhiu është një këngëtare që gjithmonë tërheqë vëmendje të madhe.

Duke qenë tejet aktive në rrjete sociale, ajo shumicën e kohës kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Me rregullime të shumta tek vetja, Vjollca është ajo që merr vëmendje dhe dallohet për stilin që ka.

Duke u paraqitur herë në flokë dredha dhe herë në të drejta, shihet që asaj më shumë i ka hije kjo formë e flokëve.

SHPËRNDAJE