0

Një vjehërr si e Arianës ja çka bën Nera për të e djalin.

Ariana dhe Ermali janë çifti simpatik i estradës.

Dyshja Fejzullahu ka ditë që kanë filluar pushimet në atraksionin më të vizituar nga vipat shqiptarë.

Ata ndodhën në Dubia, ku nga atje nuk kanë munguar imazhe e shumta që kanë sjellë për ndjekësit e tyre.

Mungesa e tyre po vërhet edhe në shtëpi.

Është Nera ajo e cila me anë të kësaj foto iu shprehë dashurinë djalit dhe resë.

“Dashurit e nanes”, ka shkruar ajo.

SHPËRNDAJE