0

Ishte roli i ‘Jagizit’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ ai që e bëri tejet të njohur aktorin Caglar Ertugrul.

Me këtë rol arriti të jetë shumë i njohur si në publikun turk ashtu edhe në atë të huaj, përcjell ORAinfo.

Edhe në publikun shqiptar u bë i njohur si Jagiz.

Pas përfundimit të serialit Jagizi ka ndryshuar shumë sepse menjëherë është bërë gati për një seria të ri./ORAinfo/

SHPËRNDAJE