0

Vesa Luma tregon se kur do vijë në Kosovë.

Vesa Luma, së bashku me bashkëshortin e saj, reperin Big Basta dhe djalin e tyre ka vite që jetojnë në Zelandë të Re Viztat e Vesës në Kosovë para pandemisë ishin të shpeshta por, tash ajo ka më shumë se një vit që s’ka qenë në Kosovë.

E pyetur se kur do vijë në Kosovë, ajo ka thënë se po pret të vaksinohet për covid-19.

“Po pres të vij radha nënës time dhe prindërve të Gerit të marrin vaksinën, kur të sigurohen ata – do sigurohem edhe unë me vaksinë dhe nisem”, është përgjigja e Vesës që e ka bërë në Instagram

SHPËRNDAJE