0

E diela ka qenë relaksuese edhe për familjen Haradinaj.

Dy vëllëzërit së bashku me bashkëshortet etyre, Anitën dhe Lolën mbrëmjen e sotme janë duke e kaluar bashkë me miqtë e tyre në një lokal në kryeqytet.

Është Dauti ai që në llogarinë Facebook ka postuar një fotografi të ambientit dhe shoqërisë, ndërsa ka shkruar:

“Një mbrëmje e veçantë me miq të veçantë nëPrishtinë. Prezent ishin miq të shumtë dhe njerëz të sukseshem të gastronomisë së Prishtinës.

Në urimet më të përzemërta për Vitin e Ri dhe me bindje që do jetë vit i mbarë dhe i sukseshëm për të gjithë Kosovën, me theks të veçantë për duart e arta të gastronomëve tonë qe ju ka dal zëri në mbarë Evropen. Kuzhinë dhe çdo organizim tjetër i mbrëmjeve.

SHPËRNDAJE