0

Pas ndarjes, Tuna ndryshon pamjen e jashtme.

Qysh kur është shfaqur për herë të parë në skenë, ka treguar se është ndryshe dhe nuk ngatërrohet lehtë, shkruan Kosovatja.
Tuna, për shumë kohë është konsideruar ikonë e stilit, por edhe një artiste mjaftë rebele dhe që gjërat i ka thënë ashtu siç i ka ndjerë.

Jeta private e këngëtares ka qenë përherë në qendër të vëmendjes. Lidhjet, fejesat , martesat e ndarjet e saj nuk kanë kaluar oa bërë bujë mediale dhe jo vetëm.

Njejtë ka ndodhur edhe pas ndarjes me Patrisin, ndërkohë qe shihet se qetësia e kësaj periudhe i ka bërë mirë, pasi pamja e jashtme e Tunes po duket fantazi

SHPËRNDAJE