0

Të gjithë sot i patën sytë nga familja Mehmeti kur i panë në rrugë.

Alban Mehmeti është një nga këngëtarët më të favorizuar por njëherish edhe më i kërkuari për ahengje e mbrëmje muzikore.

Ndonëse pandemia e ka vështirësuar pak për shkak të anulimit të dasmave e organizimeve të tyre, këngëtarët e kanë shijuar këtë kohë me familjarët e tyre, shkruan Kosovarja.

Edhe Alban Mehmeti thuajse tërë kohën është parë në prani të bashkëshortes së tij Fjollës e dy djemve të tyre, Lurnit dhe Troit.

E sot ata kanë sjellë një imazh shumë të këndshëm, tek sa morën të gjithë vëmendje me stilin e tyre shumë trendi.

Ndaj me siguri të gjithë në rrugë i kanë shikuar.

SHPËRNDAJE