0

Sa ngushtë e shkurtër është veshur sugarica e Shyhretes.

Shyhrete Behlulit i janë rritur fëmijët, madje edhe i janë martuar.

Reputacioni i nënës së tyre u ka ndihmuar shumë në jetën e tyre, pasi që kudo që shkojnë identifikohen si ‘fëmijët e Shyhretes’.

Shyhretja dhe bashkëshorti saj Luani kanë dy djem e tre vajza, të komentuar mjaft shumë në mediat rozë, në veçanti për vajzat e saj thuajse nuk kalon ditë që nuk shkruhet apo flitet për to.

Së fundmi, është Gresa sugarica e familjes ajo që ka marrë vëmendje me veshjen e saj të puthitur për trupi e shumë të shkurtër në imazhin e saj që ndau me 52 mijë ndjekësit e saj.

SHPËRNDAJE