0

Big Mama si nuse e katundit.

Në fillim të karrieres stili i saj i veshjes ishte shumë ekstravagant e kontrovers, madje edhe i çuditshëm.

Por, me kalimin e viteve, stili i Big Mames nisi të binte në vete, të normalizohej e të ishte pak më standar, shkruan Kosovarja.

E, vitet e fundit, ajo shfaqet e veshur si të gjjtha femrat e tjera, bukur, me shije dhe elegancë të theksuar, pasi tashmë edhe është dobësuar.

Ama, ky fustan në këtë foto nuk i rri fare mirë Big Mames dhe nuk korrespondon me karakterin e saj.

SHPËRNDAJE