0

Me fustanin e bardhë Gili duket si nuse.

Këngëtarja e njohur Gili po vazhdon të jetë në top formë.

Me ndryshime të shumta tek vetja dhe duke ndjekur një stil unik ajo gjithmonë kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Së fundmi, me një rregullim unik dhe një fustan të bardhë ajo duket mahnitëse dhe nuk ua lëshon rrugën nuseve të reja.

Theksojmë, ajo mbetët një këngëatre tejet aktive në skenën muzikore.

SHPËRNDAJE