0

Learta Jakupi, për të gjithë e njohur si reja e Shyhretes, këto kohë nuk ka qenë aq aktive në rrjete sociale.

Arsyeja e tërheqjes së përkoshme nga Instagrami, e mos postimit të fotografive, lidhjej me humbjen e gjyshes së saj, shkruan Kosovarja.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/leartaanecaa-mp4″]

Por, tani Learta është rikthyer sërish me një foto, ku duket bukur e freskët pranë kunates së saj, gjegjësisht gruas së vëllait.

Dihet që kunatat në fjalë kanë raport shumë të mirë mes vete dhe se ato shihen shpesh përkrah njëra tjetres.

SHPËRNDAJE