0

Mbesa e Shyhretes do t’ua heq trurin.

Elira Martinaj është mbesa e parë e këngëtares Shyhrete Bëhluli.

Elira, më nuk është vogëlushja simpatike e dikurshme.

Jo, ajo tashmë është bukuroshja joshëse me linjat fantastike që po tërheq shumë vëmendje.

Elira, deri para pak kohësh e kishte private adresën në Instagram, ndërkaq tani e ka hapur dhe bërë publike, me ç’rast po ndiqet nga shumë njerëz kureshtar.

Elira, në çdo imazh po shfaqet bukur, me stil dhe bashkohore.

Ndryshe, ajo është vajza e madhe e Njomzes, e cila ka sallon bukurie në Prishtinë, e ku më së shpeshti e rregullon të ëmën, Shyhreten.

SHPËRNDAJE