0

Shukria për një ditë humb vëllain dhe bashkëshortin.

Shukrie Thaçi nuk është emër i panjohur për publikun shqiptar.

Ajo është bashkëshortja e humoristit tanimë të ndjerë Cimës.

Shukria ka përjetuar dy dhimbje të mëdha, ende pa u bërë 24 orë ka humbur edhe vëllain edhe burrin e saj.

Ngushëllime.

SHPËRNDAJE