0

Afërdira Dreshaj veç po zbukurohet në shtatzëni.

Modelja shqiptare e cila prej vitej jeton e vepron në Amerikë është shtatzënë për herë të parë.

Ajo dhe hokeisti çek janë në pritjen e tyre të ëmbël për ta gëzuar epitetin baba e nënë, shkruan Kosovarja.

Duke qenë se është modele Afërdita është kujdesur tejet shumë për linjat trupore.

E gjatë kësaj kohë është vënë re se nurit të saj veç i është shtuar bukuria.

Si në këtë imazhin që ka sjellë më bashkëshortin, meqë rast po duket mjaft e këndshme.

SHPËRNDAJE