0

Me një foto në shtrat, Sara tregon se sa shumë i janë shëndoshur këmbët.

Sara Hoxha ka arritur të jetë një nga emrat më të përfolur nga showbizi shqiptar.

Edhe pse është në fund të pritjes së ëmbël, ajo nuk po i kursen imazhet e ndryshme, shkruan Kosovarja.

Kësaj radhe vendosi të na tregojë këmbët e saj se sa shumë i janë shëndoshur, duke publikuar një imazh në shtrat.

Me këtë ka dashur të tregojë se ka ditur ta përjetojë dhe shijojë në maksimum çdo ndryshim që i ka ndodhur gjatë pritjes së ëmbël.

SHPËRNDAJE