0

Vetëm kjo femër mund ta puthë Shpëtim Deskun.

Personazh shumë i dashur, i pëlqyer dhe i ndjekur gjithandej.

Shpëtim Desku ka vite që punën e moderimit e drejton në mënyrën më të mirë, dhe me shumë profesionalizëm, shkruan Kosovarja.

Edhe sot e bën me shumë dashuri e pasion këtë punë, e mbi të gjitha me përkushtimin dhe angazhimin më të madh.

Puna e tij e palodhshme e ka bërë që të hulumtohet edhe më tej për të, dhe publiku të bëhet kuriozë edhe për jetën e tij private.

Duke e njohur Shpëtimin që edhe në këtë pjesë është mjaft i hapur, ai shpesh paraqitet pranë familjes së tij.

Këtë herë e pamë me vajzën e tij bukuroshe, ku moderatori kishte shkrepur fotografinë teksa ajo po e puthte në faqe.

Sa mirë, a po?

SHPËRNDAJE