0

Jo pa arsye, humanisti e hoxha Halil Kastrati e kishte ftuar në emisionin e tij me karakter bamirës këngëtaren e famshme Leonora Jakupi.

Leonora, është bërë pjesë e emisionit “E premtja me Halilin”, duke iu bashkuar kauzës së tij humanitare.

[gjirafa url=”https://video.gjirafa.com/embed/leonora-jakupi-del-pa-grim”]

Hoxha i njohur, tregoj se Leonora është humaniste, por e pa eksponuar, e për këtë dëshmojnë rastet që i di ajo dhe familjet që i ka ndihmuar, shkruan Kosovarja.

Nga disa shikues e komentues rrjetesh sociale, kishte kritika rreth veshjes luksoze të Leonores dhe hyrjes me këpucë në shtëpinë e familjes së varfër.

Ndërkohë, kishte edhe ata që e mbrojtën fuqishëm këngëtare , duke thënë se këpucët e Leonores janë më të pastërta sesa gojët e disave.

SHPËRNDAJE