0

Ja çka bën Shkurte Fejza për tu dukur e gjatë sa burri.

Këngëtarja Shkurte Fejza është nga ato këngëtare që kurrë nuk bajatizohet.

Këngët dhe stili i saj e kanë bërë që ajo të qëndrojë e paluhatshme në skeën tash e për më shumë se katër dekada, shkruan Kosovarja.
Përveç jetës së suksessme në karrierë Shkurte Fejza ka edhe jetë të lumtur bashkëshortore e familjare.

Jo rrallë herë ndanë ndonjë imazh aty këtu me bashkëshortin, ku shfaqen përherë të afrueshëm.

Por në foton e fundit Shurta bëri një gjest që mori shumë vëmendje.

Ajo u ngrit në maje të gishtërinjëve për tu bërë e gjatë sa burri.

SHPËRNDAJE