0

Shkurta nuk po dallohet prej vajzave, kaq e re duket.

Shkurte Fezja është gati ti mbushë 60 vite, por po ta shikosh në bazë të paraqitjeve ajo nuk të lë këtë përshtypje.

Ajo duke në top formë dhe e re aq sa vitet s’ia kanë lënë shenjë, shkruan Kosovarja.

Shkurte Fejza të shumtën e kohës e kalon me vajzat e saj ku shpesh krahasohet me to.

Ashtu si edhe në këtë imazh tek sa nuk po dallohet prej vajzave aq e re dhe e bukur si duket.

SHPËRNDAJE