0

Shkurte Fejza dhe bashkëshorti po kënaqen si dy adoleshentë.

Shkurta kohën gjatë pandemisë është duke e shfrytëzuar kohën sa më shumë me familjen e saj.

Ka ditë që kur është duke u shëtitur në vende të ndryshme me bashkëshortin ku as imazhet nuk po janë të pakta.

Në foton e radhës ajo dhe Hajrushi po duken si të ishin në fillet e para të dashurisë, a realisht Shkurta dhe bashkëshorti janë prindër të katër fmëijëve tri vajzave e një djali.

Rikujtojmë se Shkurte Fejza është një nga këngëtaret me karrierën më të gjatë muzikore, ishte viti 1975 kur ajo u ngjit për herë të parë në skenë.

SHPËRNDAJE