0

Ka një muaj që kur këngëtari Shpat Kasapi është fejuar me gocën nga Gostivari- Selvijen.

Shpati dhe Selvija i ndërruan unzata e fejesës me rrethin e tyre familjar pa bërë zhurmë të madhe mediatike.

Por si zakonisht, gazetarët e mediave rozë u kujdesën që të sjellin sado pak pamje nga ai aheng i vogël.

E sot Selvija ka hapur një pyetësor në Instagram duke iu dhënë mundësinë ndjekësve për ti adresuar pyetje të shumta.

Një nga pyetjet ishte se a e ka grimuar ndonjëherë Shpatin?

E meqë është grimere me profesion Selvija ka zbuluar se po madje e gjithë dashuria e tyre ka filluar nga aty, por që detaje tjera rreth njohjes së tyre ka preferuar ti shpalosë në intervistat e ardhshme.

SHPËRNDAJE