0

Edhe vajza e Sarës dhe Ledrit tashmë është bërë me Instagram.

Vajza e Ledrit dhe Sarës është bërë me Instagram.

Prindërit e vogëlushes kanë vendosur që asaj t’i hapin një llogari e cila menaxhohet nga ata.

Poem Vula është emri me të cilën e gjeni vajzën e porsalindur në rrjete sociale.

SHPËRNDAJE