0

A po e rrezikon shtatzëninë Sara me këtë veprim?

Siç dihet periudha e shtatzënisë është një nga periudhat më të bukura në jetë të një femre e në përgjithësi edhe të një çifti sidomos kur ndodh për herë të parë.

Edhe Sara e Ledri janë në pritje për tu bërë prindërit e një vajze për herë të parë të cilën janë duke e pritur me padurim, shkruan Kosovarja.

Kohët e fundit Sara është parë të ketë udhëtuar shpesh, ditë më parë qarkulloi lajmi se ajo ka shkuar në Gjermani për të lind atje.

E sot ajo dhe Ledri kanë sjellë një selfie në aeroplan duke mos treguar destinacionin.

Dihet se udhëtimi me aeroplan është është një nga mënyrat më të rehatshme dhe më të shpejta të udhëtimit për nënat e ardhshme. Gjatë tërë shtatzanisë mund të udhëtoni pa problem, natyrisht gjithmonë në konsultim me gjinekologun tuaj, por në muajin e nëntë duhet të kontrolloni se çfarë rregullash kanë aviokompanitë për shtatzënat.

Sara thuajse është kah fundit i shtatzënisë, a thua vallë po e rrezikon kështu apo mbase është konsultuar me gjinekologun e saj meqë është i rëndësishëm konsultimi.

SHPËRNDAJE