0

Sahidja dhe Safetja vazhdojnë të jenë shumë të dashura për publikun.

Për vite me rrallë, kanë qenë të perfolura jo vetëm për muzikën që kultivojnë, por edhe për jetën e tyrë private.

Këtë të fundit, e kanë ruajtur me një xhelozi të madhe , pasi që jo shumë shpesh i kemi parë duke publikuar familjen e tyre e sidomos bashkëshortët.

E këtë herë si asnjëherë më parë, vendosën të veprojnë më ndryshe se zakonisht, duke publikuar fotografi karshi tyre.

Sahidja dhe Safetja, erdhën krahë për krahë me burrat e tyre, dhe dukej se po i bënin njëra tjetrës konkurrencë se kush ka burrin më të bukur.

Çfarë po mendoni ju, cili më shumë po mbizotëron këtu, për nga bukuria?

SHPËRNDAJE