0

Shqiptarët kudo në botë sot festojnë 28 Nëntorin, Ditën e Flamurit.

Edhe personalitete dhe emra të njohur kanë uruar këtë ditë në forma të ndryshme përmes rrjeteve sociale.

Në mesin e tyre edhe këngëtari Sabri Fejzullahu, ka postuar disa fotografi përmes të cilave tregoi se këtë festë po e feston në Shqipëri.

Artist i mirënjohur solli disa foto të veçanta, në të cilat shihet me plis në kokë deh pranë personave të tij më të dashur.

“Rrofte Shqiptaria,Urime Shqipetare 28 Nentorin dhe diten e legjendarit Adem Jashari. Me Neren , Bunen, Vjollcën e Skenden per te festuar këtë dite te madhe” , shkruan Sabriu në mbishkrimin e fotografive.

SHPËRNDAJE