0

Sahidja dhe Safetja janë ndër këngëtaret më të dashura për publikun e muzikës popullore.

Për vite me rrallë, kanë qenë të perfolura jo vetëm për muzikën që kultivojnë, por edhe për jetën e tyrë private.

Elsa është vajza e këngëtares shumë të kërkuar të muzikës popullore, Safete Mustafës, e cila është komentuiar shumë si kopja e mamasë së saj, shkruan Kosovarja.

Për ngjashmërinë e kanë vërtetuar edhe imazhet e shumta të cilat Elsa ka hedhur në rrjetet sociale dhe padyshim është komentuar shumë.

Edhe kësaj here, edhe pse e shohim më sportive dhe thuajse, pa pikë grimi, ngjashmëria me të ëmën shihet qartë.

Kujtojmë se Elsa është vajza e madhe e këngëtares e cila ngado që merr pjesë bën një atmosferë të paharrueshme.

SHPËRNDAJE