0

Këngëtarja vlonjate Romia Aliaj në një intervistë të fundit ka treguar se si e preferon mashkullin që dëshiron ta ketë krahë saj.

Teksa foli fillimisht për përjetimin e kamera së fshehtë, Ronaldo i përmendi një detaj shumë të komentuar në kamera, faktin që ajo dëgjon sure përpara gjumit, xhiruar kjo kamerat e fshehta në dhomën e gjumit. E pyetur për këtë gjë, ajo u shpreh:

Ajo tha se i dëgjon dhe se është myslimane, por jo praktikante e rregullt. Këngëtarja foli edhe për mashkullin që e ajo e preferon.

”Nuk kam fat në dashuri. Nuk kam një përgjigjie. Tek partneri vleresoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimantët se ata bejnë kështu , lahen 5 herë në ditë, pse jo janë dhe të bërë synet“- kuptohet vetë ajo.

SHPËRNDAJE