0

Grupi NR është një grup repi në Kosovë, i cili është mjaftë i njohur.

Reperi i njohur kosovar i këtij grupi, Ergen Berisha, është bërë baba për herë të parë.

Ergeni është bekuar me ardhjen në jetë të një djali i cili është pagëzuar me emrin Kroi Berisha. Vogëlushi është lindur në Prishtinë në Qendrën Klinike Universitare.

Lajmin për ardhjen e vogëlushit në jetë e ka hënë vet nëna e tij Blerina Hoxha e cila e ka bërë me dije se Kroi është lindur me 19-të mars.

Ergen, e paq me jetë djalin dhe të faltë shumëëëë lumturi!

SHPËRNDAJE