0

Remzia në duart e Shkenda Dubovës.

Këngëtarja Shkenda Dubova lirshëm mund të themi se për shumë fytyra publike është bërë ‘xhindi’ i tyre duke ua realizuar ëndrrat për një linjë perfekte të trupit.

Një nga emrat që së fundmi po i beson punës së Shkendës është edhe këngëtarja Remzie Osmani, e cila ka ndarë një imazh duke treguar që ka filluar trajtimin te salloni i Shkendës, shkruan Kosovarja.

Duke parë se nga ky sallon të gjithë emrat e skenës që kanë shkuar kanë dalë të kënaqura, me siguri edhe Remzia për një kohë të shkurtër do arrijë rezultatet si të Fifit po ashtu edhe femrave tjera.

Ndaj, mos keni hamendje dhe ju që keni nevojë për trajtime të tilla nisuni drejt Shkendës, për të pasë një trup perfekt e pa ‘tula’.

SHPËRNDAJE