0

Remzie Osmani mbrëmë martoi djalin e vetëm, Hamzën.

Dasma e tyre u përcoll me shkrime të shumta nëpër media, por një detaj duket se i ka ikur shumicës së atyre.

Një mysafirë, me emrin Burhan Amiti, ka bërë një status në Facebook ku tregon se përpos glamurozitetit në këtë dasmë.

Por, Amiti ka treguar se një tavolinë e madhe ishte rezervuar për nënat e dëshmorëve të cilët Remzia dhe Halili i kishin ftuar në dasmën e djalit të tyre.

SHPËRNDAJE