0

Remzie Osmani së shpejti do ta martojë djalin.

Këngëtarja ka folur rreth projekteve muzikore dhe zbuloi shumë të pathëna nga jeta e saj private.

Ndër të tjera, ajo për herë të parë ka folur rreth dasmës së djalit, duke dhënë detaje rreth të ftuarve, këngëtarëve që këndojnë, e shumë të tjera.

Ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm dhe mësoni se çfarë tha ajo.

SHPËRNDAJE