0

Reja e Gilit fotografohet duke i formësuar të pasmet.

Herolina Zeka është vajza e cila e bëri për vete djalin e Gilit.

Ajo dhe Roberti ka kohë që janë bashkë, lidhje të cilën edhe e kanë zyrtarizuar e familjarizuar, shkruan Kosovarja.

Duke qenë se do bëhet reja e një këngëtares super të famshme padyshim që përcillet me shumë kureshtje për çdo veprim që bën.

Së fundmi është fotografuar nga palestra duke treguar se po kujdeset për ti formësuar të pasmet.

SHPËRNDAJE