0

Ramush Haradinaj dhe Anita, kanë vendosur të largohen paksa nga puna dhe problemet e ditës.

Ҫifti në fjalë janë relaksuar mbrëmë në një nga klubet e kryeqytetit.

Pas shumë angazhimeve, kryeministri vendosi që mbrëmjen e kaluar ta kalonte bashkë me gruan nën argëtimin e muzikës.

Telegrafi ka siguruar disa imazhe, në të cilat shihet Haradinaj teksa po hynte në klub bashkë me Anitën.

Në një prej këtyre fotografive, shihet teksa sigurimi po e përshëndesnin kryeministrin, teksa po hynte në klub.

SHPËRNDAJE