0

Është ndër aktoret me të dashura për publikun shqiptarë.

Po thuhet të jetë e vetme. Por, megjithatë, ende nuk e di të vërteten e saktë të jetës private të Gresa Pallaskes.

Ajo, për vite me radhë ishte në lidhje me një arkitekt, me të cilin u nda bash në kohën kur mendohej se çifti do ta kurorëzonin lidhjen e tyre me martesë.

Gresa, tani e ka “të dashur” kamerën, që e do më shumë se gjithkënd e gjithçka tjetër.

Raporti i tyre është i shkëlqyer, e këtë e deshmojnë edhe këto fotografi që po ua prezantojmë.

Akorja, prej shumë vitesh është e angazhuar në botën e teatrit, filmit dhe televizionit, ku gjithmonë shkëlqen, shkruan Kosovarja.

SHPËRNDAJE