0

Konkurrentja e “It’s my Love”, Qendersa ka treguar për çmimin të cilin i paguan Valon Maloku.

Ajo tregon se jo të gjithë konkurrentët janë paguar, ajo paguhet 30 euro për vetëm një emision.

“Unë jam paguar nga ‘It’s my Love’ me 30 euro për një emision që i bie 120 euro në muaj, por jo edhe konkurrentet e tjerë kam fakte për këtë”, tha Qendresa.

Gjithashtu ajo ka cekur se punon se 1 vit e më shumë punon me Valon Malokun dhe se Lulzimi është njeriu kryesor aty në emision.

SHPËRNDAJE