0

Qëndresa Bajrami kthehet në kohë, kujton këtë moment me Labin.

Bashkëshortja e Labinot Gashit është kthyer në kohë për ta ndarë me ndjekësit një foto të vjetër.

Labinot Gashi duke qenë njëri prej moderatorëve më të komentuar të momentit, është përfolur shumë pas lidhjes me Qëndresën, martesës, e më pas epitetit baba, shkruan lajmi net.

E edhe gruaja e tij tashmë është në fokusin e mediave rozë dhe imazhet me domethënje që i publikon nëpër rrjete sociale bëhen lajm.

Së fundmi me ndjekësit e ka ndarë një foto të realizuar në një nga verat pranë të cilës i ka shprehur në njëfarë mënyre dashurinë sërish Labit.

“Kthim në kohë dashuri” , ka shkruar Qëndresa pranë fotos

SHPËRNDAJE