0

Learta Jakupi është bërë shumë e famshme sidomos pas martesës me djalin e këngëtares së njohur, Shyhrete Behluli.

Këtë herë, ajo ka bërë një pyetësor në “Instagram”, duke folur më shumë për raportet me bashkëshorten e vëllait të saj.

Njëra nga pyetjet ka qenë edhe rreth punëve të shtëpisë, kurse Learta është përgjigjur se ato i ndihmojnë shumë njëra tjetrës.

“Kemi 1 vit diferencë dhe i ndihmojmë shumë njëra tjetrës” ka thënë Learta.

SHPËRNDAJE