0

King Vali Carleone është arrestuar disa javë më parë nga Policia e Kosovës për posedim të ar’mëve dhe substancave narkotike.

Por, duket se personi më i përfolur në Kosovë ka një storie tjetër për të treguar për arrestimin e tij.

“Mbrëmë me ka thirr një person, kam shkuar në një hotel. Ai personi ka qenë me një vajzë. Ajo vajza më përpara dy tri herë ka dal me mu dhe ka bo seks. Krejt gjërat, dmth, kanë qenë të montuara nga policia dhe nga elementet e Kosovës për mem bo mua gjana ekstreme si dhunë psikike, etj”, ka thënë fillimisht Carleone.

Sipas tij, ajo vajza është zhveshur në prani të tij duke e puthur atë.

“Ajo me ka puthur mua krejt dhe duke dashtë me bo seks ka thonë jo. Ajo shumë me donë mu dhe me herët ka bërë seks me mu edhe krejt dhe 11 orë ka kërcye desh tuj m’bo leap dance e krejt që mos po e preki unë për seks. Kështu që, sot në orën tre jam kthy prej hotelit dhe skam pas seks me të”.

Sipas tij kjo është një dhunë psiqike ku ka edhe dënime.

“Kjo është një dhunë psikike, normal, me 15 milionë euro dënim shteti dhe te me kenë burg për mu”, thotë Vali.

SHPËRNDAJE