0

“Bilbilat” në një foto, mungon Shyhretja.

Këngëtarët e muzikës popullore janë më aktiv festave të fundvitit.

“Bilbilat” e kësaj rryme janë bërë bashkë në një foto festive.

Shkurte Fejza, Remzie Osmani, Gili dhe Edona Llalloshi kanë ndarë këtë fotografi në përgatitje të programit festiv të Vitit të Ri.

Si zakonisht, “bilbilat” e përçarë ndjenjë një mungesë, Shyhrete Behlulin.

SHPËRNDAJE